Port AntonioK550b spoelHoe het medium voor koeling te kiezen?

vrijgavetijd:2022-06-28 21:10:29 Post gebruiker:709HP180518493 Paginaweergaven:581

Kerntips:Port Antonio,Over het algemeen kan het proces van de uitbreiding van de diameter van spiraalvormige pijpproducten in drie fasen worde

Over het algemeen kan het proces van de uitbreiding van de diameter van spiraalvormige pijpproducten in drie fasen worden verdeeld. Het is de eerste ronde fase: de sectorblokken worden geopend totdat alle sectorblokken de stalen pijp bereiken. Op dit moment is de straal van elk punt in de stalen pijp bijna hetzelfde binnen het stappenbereik en is de stalen pijp voorradig afgerond. De tweede fase is de nominale binnendiameter: de sector begint de bewegingssnelheid van de voorste positie te verminderen totdat hij de vereiste positie bereikt, namelijk de binnenste omtrek van de afgewerkte pijp met kwaliteitseisen.

Hebben we geleerd over het verpakkingsproces van het gebruikte staal? Vandaag bespreken we het verpakkingsproces van de dikke bobine.

Port AntonioHet proces van de productie van dikke wandspoel kan worden onderverdeeld in koudtrekken,Port AntonioQ355b dikke spoelpijp aan de wand, koudwalsen warmwalsen en verhitting.

Alle naadlassen moeten worden getest op penetratie.

Pontian Kecil.Het grootste probleem van de dikke wand opgerolde pijp is het lassen. Zolang de foutdetectie kan worden uitgevoerd, zijn de vereisten met betrekking tot de levering groter dan andere producten. De detectie van dikke wandspoelpijp is vooral ultrasone foutdetector.

In het algemeen is de wanddikte van de opgerolde pijp mm en is de buitendiameter -mm. Het wordt direct gelast, gevormd, gewalst, geboft, verwijderd en versterkt van de stalen plaat. De spoelpijp heeft de voordelen van korte verwerkingstijd, snelle levering en lage kosten. De rolpijp wordt vooral gebruikt voor pijpen, billboards, enz.

De wanddikte van de spiraalvormige pijp is onder mm en de buitendiameter is -mm. Het is gemaakt van stalen plaat door direct te rollen, te lassen, het scharniergewricht en de stang te verwijderen. Pijp heeft de kenmerken van korte verwerkingstijd snelle levering en lage kosten. De rolpijp wordt vooral gebruikt voor pijpen, billboards, kolommen, enz.


Port AntonioK550b spoelHoe het medium voor koeling te kiezen?



De lasspanning omdat de lasboog conisch is, en de lasspanning direct invloed heeft op de lengte van de boog. Met de toename van de lasspanning neemt de booglengte toe, breidt het zich uit, breidt het lasveld zich uit en wordt een bredere lasformatie verkregen. Als het lassen in een horizontale positie wordt uitgevoerd, zal het alleen de breedte van het lassen veranderen zonder de overgang van de rand van het lassen te beïnvloeden. Echter de externe lassen van spiraalgelaste pijp wordt uitgevoerd op de helling, en het gesmolten gelast metaal zal lateraal stromen onder de werking van de zwaartekracht. Het is te zien dat hoe groter de lasspanning en hoe groter de lasse pool, des te ernstiger de trend van de laterale stroom van gelast metaal, uiteindelijk leidt tot de schuine stroom van gelast metaal. Coil producten zijn niet alleen rijk aan soorten, maar ook gediversifieerd in de verwerking van technologie en gietvormen. In de meeste gevallen, na het vormen, is het volgende proces om de diameter van de gelaste pijp blanco uit te breiden om de kwaliteit van de gelaste pijpvorm te verbeteren. Met andere woorden, het uitdijende proces is een belangrijk proces geworden om de kwaliteit van de afgewerkte pijp te waarborgen bij de productie van grote-diameter rechte naad spoelen.

Onder de kleine Banqiao Xinyuan-markt voor de handel in materialen van spoelbuizen is dit een relatief volwassen staalverwerkende handelsmarkt. Daarom zijn er meer fabrikanten en meer keuzes, en de natuurlijke verwerking zal goedkoper zijn.

De wanddikte van de spiraalvormige pijp is onder mm en de buitendiameter is -mm. Het is gemaakt van stalen plaat door direct te rollen, te lassen te vormen, het scharniergewricht en de stang te verwijderen. Pijp heeft de kenmerken van korte verwerkingstijd, snelle levering en lage kosten. De rolpijp wordt vooral gebruikt voor pijpen, billboards, kolommen, enz.

Beloof het en hou je aan je belofte.De booglengte van het kalibratiesjabloon van de spoel moet / ~ I zijn van de omtrek van de pijp /de kloof tussen het sjabloon en de pijp. Wat is het mangaandgehalte van de rechte naadspoel? QB spoel, mangaan is een gemeenschappelijk element in het constructiestaal. Mangaan in koolstofstaal wordt voornamelijk aan het stalen water toegevoegd als deoxidizer in het staalproductieproces, en het mangaan gehalte in Mn staal en MnV staal is -%.

staalproducten.

Het is om te voorverwarmen in plaats van de lijn energie te verhogen. Reel heeft kwaliteit nodig, eerlijke zaken! Laten we het over onze productiviteit hebben.


Port AntonioK550b spoelHoe het medium voor koeling te kiezen?



Koud gewalste dikke wandcontinue pijp is vergelijkbaar met koudgewalste dikke, dikke wandcontinue pijp, met de wanddikte van mm en de buitendiameter van -mm. De stalen plaat wordt direct gewalst, gelast,Port Antonio45# spoel, gevormd, geboft en versterkt. Koudgerolde dikke wandpijp heeft de kenmerken van korte verwerkingstijd,Port Antonio45_; gelaste buizen met grote diameter, snelle levering en lage kosten. Koudgerolde dikke wandpijp wordt voornamelijk gebruikt voor: pijp, billboard, kolom, enz.

Project analyseBij het walsen van de pijp moet de oppervlakteschade van de stalen plaat worden voorkomen. De delen met ernstige krassen moeten voor de overgang worden gepolijst en de wanddikte van de gepolijst delen mag niet lager zijn dan de ontwerpwanddikte.

Na het snijden in een enkele stalen plaat spoel, moeten de kop en de wortel van elke partij stalen plaat spoel onderworpen zijn aan strenge eerste inspectie, met inbegrip van de mechanische eigenschappen, fusiestatus van het lasse, en de niet-destructieve test van stalen plaat spoel. Pas na de vervaardiging van de pijp kan het officieel in productie worden gebracht.

Het is om te voorverwarmen in plaats van de lijn energie te verhogen. Reel heeft kwaliteit nodig, eerlijke zaken! Laten we het over onze productiviteit hebben.

Port AntonioEffectief.

De kolf van de opgerolde pijp (met dezelfde wanddikte) mag niet groter zijn dan tien% van de wanddikte en niet meer dan mm.

Circumferentiële afwijking van de spoelpijp, de verwerking van de pijpgroef en het koppelstel: wanneer de wanddikte van de pijp minder is dan mm, is het type V lasse; Voor buizen met een diameter groter dan mm en wanddikte dan mm moet de bodem van de pijp aan de onderkant van de pijp worden verzegeld; Naast het lapgewricht is het andere type gasspoelpijp continue en vaste V-groeve kontlassering. Als de lasse defect blijkt te zijn, moet de lasse worden gelast. Herlassen mag niet meer dan twee keer duren. De lange termijn levering van warmgewalste stalen buizen, dikke wandrolpijp, dikke wand-naad-rolleiding, stalen behuizing, rolpijp-fabriek heeft complete producten en uitstekende kwaliteit; De prijs is gunstig. De longitudinale lasse van de wikkelpijp met hetzelfde cilindervormig deel mag niet groter zijn dan de afstand tussen twee lengteartikelen mag niet kleiner zijn dan mm. De booglengte van de kalibratie van de wikkelpijp moet / ~ I zijn van de omtrek van de pijp /de kloof tussen de sjabloon en de pijp. Laat me de stalen plaat productie standaardwikkelingspijp introduceren. Tijdens het wikkelingsproces moet het oppervlak van de printplaat tegen schade worden beschermd. Onderdelen met ernstige littekens moeten worden gemalen om de overgang te bereiken, en de wanddikte van het gronddeel mag niet lager zijn dan de ontwerpwanddikte.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

PortAntonioadviserennieuws
PortAntonioLaatste nieuws